SrpskiСрпскиMagyar
21.09.2018. Петак

 

 

 

Sistem48


СПОНЗОРИ

APV

KLER

BGA


RHMZ

NSZ


facebook

Фејсбук Презентација
Општине Мали Иђош

prezentacija

Инвестициона презентација
Општина Мали Иђош


uzkuapv

pannonreg

rfapv

dobrauprava

uzmiracun

baner


18.09.2018.

Два атарска пута у Ловћенцу и Малом Иђошу сређују се посебном технологијом, према којој се меша земља и цемент и на тај начин се добија квалитетно уређење атарских путева.

Вредност ове инвестиције и радова око атарских путева, који су важни за све оне којих их користе, тешка је око шест милиона динара. Средства су обезбеђена уз подршку Покрајинског секретаријата за пољопривреду, али и уз учешће око педесет посто од износа средстава и локалне самоуправе.14.09.2018.13.09.2018.

Челници локалне самоуправе су уочи почетка школске године обишли све основне школе у општини. Том приликом су уручили првацима и једнократну помоћ у износу од три хиљаде динара. На тај начин су помогли  родитељима првака да лакше обезбеде деци све што је неопходно за прве школске дане. Иначе, ове школске године у општини је уписано 110 првака, од којих је 37 у Ловћенцу, 29 у Фекетићу и 44 у Малом Иђошу.12.09.2018.

На основу члана 18. Правилника о условима и мерилима за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала, поступку и начину рада Комисије за избор корисника,  у оквиру потпројекта 5 у оквиру Регионалног стамбеног програма, Комисија за избор корисника за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица доделом пакета грађевинског материјала, дана  12.09.2018. године објављује

КОНАЧНУ ЛИСТУ РЕДА ПРВЕНСТВА
за доделу помоћи за решавање стамбених потреба избеглица на територији општине Мали Иђош, доделом пакета грађевинског материјала

Коначну листу реда првенства преузмите ОВДЕ.Архива >>>