SrpskiСрпскиMagyar
20.04.2019. Subota

 

 

 

Sistem48

JPK


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Facebook Prezentacija
Opštine Mali Iđoš

prezentacija

Investiciona prezentacija
Opština Mali Iđoš


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Završen turnir u basketu 3 na 3 Lovćenac 2018.
01.09.2018.

Završen je prvi turnir u basketu 3x3 Lovćenac 2018 u organizaciji udruženja mladih "Naš zivot" iz Lovćenca, a pod pokroviteljstvom Sportskog saveza opštine Mali Iđoš, opštine Mali Iđoš i mesne zajednice Lovćenac. Za najbolje učesnike obezbeđene su novčane nagrade, pehari, plakete.

Basket turnir u Lovćencu je prošao u borbenoj ali i fer atmosferi. Pobedili su najbolji a svi su kao učesnici dobili neki vid nagrade i poklona.

Prvo mesto je zauzela ekipa "Samba kafa" iz Vrbasa, drugo mesto "Upitnik" iz Lovćenca i treće mesto "Zmajevo" iz Zmajeva. Nagradu za "fer plej" je dobila ekipa "Neki novi klinci" iz Lovćenca. Pobednik u šutiranju trojki je Marko Radoš. Najbolji strelac turnira je Srđan Šteković iz ekipe "Samba kafa" iz Vrbasa, dok je najbolji igrač turnira je Momčilo Vučinić.

"Ovo nam je bio nazovimo probni turnir. Videli smo da možemo, uvideli neke propuste i sada znamo kako za sledeću godinu da ga unapredimo i organizujemo još bolje nego ove godine. Hvala svim učesnicima i sponzorima, takođe i svoj omladini Lovćenca koji su opet po ko zna koji put pokazali sportski, humanitarni ali i najvažniji, ljudski karakter" - rekao je Zlatko Popović, jedan od organizatora turnira.