SrpskiСрпскиMagyar
2020.05.26. Kedd

 izbori 2020

 

 

Sistem48

JPK


SPONZORI

APV

KLER

Bethlen Gábor Alap


RMHZ

NSZ


facebook

Kishegyes Község
Facebook oldala

prezentacija

Befektetési prezentáció
Kishegyes Község


uzkuapv

pannonreg

rfapv

rav

dobrauprava

uzmiracun

baner

Aktualitások

2020.05.25.


2020.05.11.

É R T E S Í T É S

ügyfélfogadásról

 

A rendkívüli állapot megszüntetését követően a Szerb Köztársaságban, 2020. május 11-től, az ügyfelek személyesen is jelentkezhetnek Kishegyes község Községi közigazgatásának Ügyfélfogadójában.

Az ügyfeleket egyenként fogadjuk, 8,00 és 13,00 óra között, a következő, COVID-19 fertőző betegség terjedése megakadályozása érdekében történő intézkedések kötelező betartásával:

  1. 1.     A község épületébe kizárólag maszkban lehet bejönni.
  2. 2.     Az épületbe lépést követően kötelező a lábbeli fertőtlenítése.
  3. Bejövetelkor kötelező a kézfertőtlenítés. A kézfertőtlenítő a falon található.
  4. 4.     Az ügyfélfogadóban egyszerre csak egy ügyfél tartózkodhat.
  5. A községháza előtti, az udvarban vagy a folyosón történő várakozás során kötelezően be kell tartani a 2 méteres távolságot.

A község polgárainak és a Községi közigazgatás alkalmazottai egészségének megőrzése érdekében, javasoljuk, hogy az ügyfelek telefonon vagy e-mailben jelentkezzenek.

+381 24 4 730 010

ou.maliidos@gmail.com2020.05.04.

SZERB KÖZTÁRSASÁG

VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY

KISHEGYES KÖZSÉG RENDKÍVÜLI HELYZETEKKEL FOGLALKOZÓ TÖRZSKARA

Sz.: B 820-1-10/2020

Kelt: 2020. május 4-én

Kishegyes

 

Kishegyes község Statútumának 40. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 07/2019 sz.) alapján, Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara 2020. május 4-én meghozza a következő

ZÁRADÉKOT

  1. 1.      szakasz

            Engedélyezett, hogy az étel- és italárusítást magába foglaló kiskereskedelmi tevékenységet végző jogi személyek és vállalkozók 2020. május 4-től végezzék ezt a tevékenységet, illetve, hogy a felhasználót kiszolgálják közvetlenül zárt helyiségben is és  nyitott kerthelyiségben is – a jelen záradékkal és a munkaadó által meghatározott okirattal előírt megelőző intézkedés alkalmazása mellett. A szolgáltatást nyújtó jogi személyek és vállalkozók (munkaadók) kötelesek alkalmazni minden olyan megelőző intézkedést, amely kihatással van a munkavállalók és a szolgáltatás felhasználók biztonságára és egészségére, különös tekintettel azokra, amelyek a SARS-CoV-2 vírus előidézte COVID-19 fertőző betegség terjedésének megakadályozására vonatkoznak (munkafolyamat megszervezése, amely biztosítja a személyek közötti legalább két méteres távolság betartását, a helyiségek, padló, berendezés, gépek, szerszámok és felszerelés kötelező fertőtlenítését, minden felhasználó részére történő szolgáltatásnyújtást követően, kötelező védőfelszerelés, azaz maszk és kesztyű használatát – a nyitott helyiségben történő szolgáltatásnyújtás esetén, valamint további intézkedések, korlátozott számú személyek tartózkodása a helyiségben, a 2 métertől kisebb távolság esetén pedig üveg-, műanyag- vagy hasonló elválasztó használata,  a helyiségek, padló, berendezés, gépek, szerszámok és felszerelés kötelező fertőtlenítése, minden felhasználó részére történő szolgáltatásnyújtást követően, kötelező védőfelszerelés, azaz maszk és kesztyű használata, mind a munkavállalók, mind a szolgáltatást igénybevevők részéről – zárt helyiségben történő szolgáltatásnyújtás esetén), és ennek értelmében külön, intézkedések alkalmazására vonatkozó tervet kell hozni, amely a kockázat felméréséről szóló okirat szerves részét képezi, és amelyet a munkahelyi biztonságra és egészségre vonatkozó törvénnyel és előírásokkal összhangban kell meghozni.

A külön és klasszikus szerencsejáték szervezők folytathatják a játékszervezést, olyan objektumokban, amelyek területe nem nagyobb mint 400m2, azzal a feltétellel, hogy minden megelőző intézkedést alkalmaznak, amelyek a SARS-CoV-2 vírus előidézte COVID-19 fertőző betegség terjedésének megakadályozására vonatkoznak, és amellyel biztosítják a munkavállalók és szolgáltatás felhasználók biztonságát (korlátozott számú személy tartózkodása a helyiségben, távolság betartása, illetve két személy közötti, legalább 2m távolság, kisebb távolság esetén pedig üveg-, műanyag- vagy hasonló elválasztó használata,  (a helyiségek, padló, berendezés, gépek, szerszámok és felszerelés kötelező fertőtlenítése, minden felhasználó részére történő szolgáltatásnyújtást követően, kötelező védőfelszerelés, azaz maszk és kesztyű használata, mind a munkavállalók, mind a szolgáltatást igénybevevők részéről, étel- és italkiszolgálás lehetősége nélkül), és ennek értelmében külön, intézkedések alkalmazására vonatkozó tervet hozhatnak, amely a kockázat felméréséről szóló okirat szerves részét képezi, és amelyet a munkahelyi biztonságra és egészségre vonatkozó törvénnyel és előírásokkal összhangban kell meghozni.

Engedélyezett a parkokban és rekreációra és sportolásra előlátott közterületeken való tartózkodás, azzal a feltétellel, hogy minden megelőző intézkedést alkalmaznak, amelyek a SARS-CoV-2 vírus előidézte COVID-19 fertőző betegség terjedésének megakadályozására vonatkoznak, nem tartózkodhat ott ötnél több személy, távolság betartása, illetve két személy közötti legalább 2m távolság, kötelező védőfelszerelés, azaz maszk és kesztyű használata, és egyéb, fertőző betegség terjedésének megakadályozására irányuló megelőző intézkedés.

2. szakasz

A jelen záradék 2020. május 4-től alkalmazandó.

3. szakasz

A jelen záradékot meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában, valamint a köztájékoztatási eszközökön keresztül.

                                                                                                                                                                            Marko Lazić

Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskarának parancsnoka2020.04.27.

SZERB KÖZTÁRSASÁG

VAJDASÁG AUTONÓM TARTOMÁNY

KISHEGYES KÖZSÉG RENDKÍVÜLI HELYZETEKKEL FOGLALKOZÓ TÖRZSKARA

Sz.: B 820-1-9/2020

Kelt: 2020. április 27-én

Kishegyes

 

Kishegyes község Statútumának 40. szakasza (Kishegyes Község Hivatalos Lapja, 07/2019 sz.) alapján, Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskara 2020. április 27-én meghozza a következő

ZÁRADÉKOT

  1. 1.      szakasz

            Engedélyezett, hogy a gazdasági társaság, egyéb jogi személy és vállalkozó 2020. április 27-től Kishegyes község területén a következő szolgáltatásnyújtást végezze: fodrászat, kozmetika, pedikűr, manikűr, fitnesz klub és edzőterem, szolárium, masszázs szalon és egyéb arc- és testápolás, azzal a feltétellel, hogy minden megelőző intézkedést alkalmaznak, különös tekintettel azokra, amelyek a COVID-19 fertőző betegség terjedésének megakadályozására vonatkoznak, és amellyel biztosítják a munkavállalók és szolgáltatás felhasználók biztonságát (korlátozott számú személyek tartózkodása a helyiségben, a helyiségek, padló, berendezés, gépek, szerszámok és felszerelés kötelező fertőtlenítése, minden felhasználó részére történő szolgáltatásnyújtást követően, az elhasznált papír-, műanyag- és szövet rövidáru kötelező cseréje, kötelező védőfelszerelés, azaz maszk és kesztyű használata), és ennek értelmében külön, intézkedések alkalmazására vonatkozó tervet hozhatnak, amely a kockázat felméréséről szóló okirat szerves részét képezi, és amelyet a munkahelyi biztonságra és egészségre vonatkozó törvénnyel és előírásokkal összhangban kell meghozni.

2. szakasz

A jelen záradék 2020. április 27-től alkalmazandó. A jelen parancs végrehajtását, az illetékes köztársasági szervek mellett, Kishegyes község Községi közigazgatásának illetékes szervei is ellenőrzik.

3. szakasz

A jelen záradékot meg kell jelentetni Kishegyes Község Hivatalos Lapjában, valamint a köztájékoztatási eszközökön keresztül.

                                                                                                                                                                            Marko Lazić

Kishegyes község rendkívüli helyzetekkel foglalkozó törzskarának parancsnokaArchívum >>>